De Roover Performance

De Roover Performance is een tuning bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de rijkwaliteit en looks van sportwagens. Dit kan gedaan worden door het vermogen en de wegligging aan te pakken en/of door aanpassingen te doen aan het interieur en exterior van uw sportwagen.

Na het succes van Belgium GTR Store, is er meer en meer vraag gekomen om ook andere sportwagens te tunen. Na tal van verschillende installaties en succesvolle projecten, waaronder de allereerste Liberty Walk BMW M4 in de Benelux, zijn we trots u voor te stellen aan De Roover Performance voor alle aanpassingen aan performance merken zoals Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW M, Mercedes-AMG, Audi RS en nog veel meer.

Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Eigenaars van een Nissan GTR nodigen we vriendelijk uit een kijkje te nemen op Belgium GTR Store

Vertrouwd performance retailer

De Roover Performance werkt nauw samen met diverse merken om onze klanten de beste mogelijkheden te bieden. Wij helpen u graag bij het zoeken naar onderdelen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw uitlaatsysteem, een andere ophangingen of gewoon een ECU-tune, onze goede relatie met tal van vertrouwde fabrikanten betekent dat u atijd de beste service van ons krijgt. Op zoek naar een specifiek merk? Geen probleem! Neem contact met ons op en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen..

Our brands

Toyo Tires iPE exhaust Liberty Walk FI Exhaust Armytrix HKS Akropovic KW Suspensions H&R Springs COBB Tuning ECUtek VIP modular Alcon Endless Brake Performance Friction AP Racing Extreme Turbo Systems Airrex Switzer

Verschillende merken

Bij De Roover Performance ondersteunen we tal van sportieve automerken.!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te zien wat we voor u en uw wagen kunnen doen.

Onze merken

AMG Audi Sport BMW M McLaren Ferrari RS Lamborghini Maserati Bentley Porsche

Liberty Walk distributor

De Roover Performance is een deel van Belgium GTR Store. Hierdoor bieden we exclusief in de Benelux Liberty Walk kits aan voor uw wagen.

Na het succes van onze eigen Belgium GTR Store Liberty Walk Nissan GTR demo car, waren we vastbesloten om deze geweldige body kits gemakkelijker beschikbaar te maken voor klanten in Europa. Onze samenwerking met LB Performance laat ons toe alle benodigde Liberty Walk onderdelen rechtstreeks van Liberty Walk te bestellen, inclusief luchtveringen, wielen, ... en te installeren op uw wagen.

In vergelijking met de Japanse markt gebruiken we verschillende technieken om deze auto's in Europa volledig legaal te maken voor het gebruik op de openbare weg.

Andere body kits

We bieden ook nog verscheidene andere body kits van verschillende merken aan zoals Prior Design, Rocket Bunny, Pandem, AC Schitzer,
Brabus, Lumma Design, Novitec, Vorsteiner en nog vele andere!

Prior Design Rocket Bunny Pandem AC Schitzer Brabus Lumma Design Novitec Vorsteiner

Laatste nieuws

Try again